Disclaimer

Gepubliceerd op 5 april 2018 om 11:01

Disclaimer en privacy beleid


Disclaimer

Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten CentPack. Centpack behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop. CentPack besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de weergegeven informatie. Het is echter mogelijk dat, na verloop van tijd, bepaalde informatie verandert, niet meer juist of onvolledig is. Uiteraard zal Centpack een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen. CentPack is in geen geval aansprakelijk voor schade welke ontstaat door gebruikmaking van de op deze website aangeboden informatie.CentPack aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.


Auteursrecht

Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van CentPack. Zonder schriftelijke toestemming van CentPack is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden.


Leveringsvoorwaarden

Voor alle orders die besteld worden via deze webshop gelden onze leveringsvoorwaarden. Klik hier om onze leveringswaarden te bekijken.


Privacy

CentPack respecteert de privacy van de bezoekers van deze website. CentPack verklaart dat zij zal handelen conform de wet bescherming persoonsgegevens.

 

Reageren

Als u wenst te reageren op de inhoud van deze pagina kunt u contact met ons opnemen.

Mail: info@centpack.nl